Afișez toate cele 3 rezultate

Cabernet Sauvignon

40,00 lei

Un vin cu gust aspru datorat continutului mare de tanini dar care se rafineaza si se imbogateste pe parcursul maturarii devenind placut catifelat, rotund si mai moale.

Aspectul limpede translucid si culoarea rosu-rubinie este completat de mirosul vegetal si de gustul bogat cu arome de mure, coacaz negru, cirese negre, nucsoara si piper.

Recomandări culinare: Asocierea lui la mesele cu carne roșie va da satisfacție.

Vin de calitate superioară IG Dealurile Crisanei.

Merlot Rose

35,00 lei

Un vin cu o traditie străveche care îi conferă atât gustul îmbietor, cât şi notorietatea sa de neclătinat care impresionează prin prospeţime, fructuozitate şi echilibru dat de o aciditate excelentă compensând resturile de zahăr din fruct.

Aspectul limpede, translucid de culoare rosu-roz este in armonie cu gustul fructat, consistent plin si catifelat,uneori acid la care se adauga o aroma subtila de cuisoare dobandita in timpul prelucrarii prin adaugarea de boabe stafidite.

Recomandări culinare: Acompaniază perfect deserturile

Vin de calitate superioară IG Dealurile Crisanei.

Sauvignon Blanc

35,00 lei

E vorba despre un vin mai elegant, cu un gust puternic, revigorant, cu un continut mare de minerale si note de ierburi aromatice. Un vin care este preferat de cunoscatori nematurat, fresh pentru a nu altera caracteristicile proaspete si fructate ale strugurilor.

Aspect galben-canar cu reflexe verzui se imbina placut cu aroma de soc, de vita de vie, salcam si note citrice cu accent pe grapefruit la final. Gustul are o aciditate echilibrata si un postgust lung.

Recomandări culinare: Vin excelent pentru aperitive, brânzeturi și carne albă. Merge bine și la peștele afumat.

Vin de calitate superioară IG Dealurile Crisanei.